Αναρτήθηκε από: Artistikos | 14 Ιανουαρίου, 2008

HD ήχος από την Logitech: Z Cinéma Advanced Surround Sound System

576710.jpg

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι από εσάς που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας σαν μια κεντρική multimedia συσκευή θα θέλατε μια πιο δυνατή ακουστική εμπειρία, την οποία με τίποτα δε σας χαρίζουν τα περισσότερα μικρά, αδύναμα και γενικώς απαράδεκτα ηχεία για υπολογιστές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Η Logitech όμως, η οποία ήδη είχε κάνει την διαφορά με τα βραβευμένα πλέον Z-10 Interactive 2.0, κάνει ένα βήμα πιο πέρα και ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό με ολοκαίνουργιο gadget που ονομάζει Z Cinéma Advanced Surround Sound System.

Η εκμεταλλευόμενη τεχνολογία SRS® TruSurround HD™ χαρίζει πολυκάναλο ήχο από μόνο δύο ηχεία, συν ένα δυνατό subwoofer, βάζοντας σας έτσι στο κεντρικό και πιο «γλυκό» σημείο μιας ευρέου φάσματος ροής ήχου, με ενίσχυση της απόδοσης και της καθαρότητας των διαλόγων από το κεντρικό κανάλι, καθώς και με απίστευτη surround αίσθηση των ηχητικών εφέ όταν παρακολουθείτε ταινίες. Τα ηχεία Z Cinéma εγγυούνται επιπλέον εκρηκτικό ήχο όταν παίζεται video games και κρυστάλλινο 24-bit ψηφιακό ήχο για ακρόαση μουσικής.

 

576610.jpg

Ρίχνοντας μια ματιά στα πιο ψηλά γράμματα, θα δούμε πως όλα αυτά επιτυγχάνονται με ποιότητα υλικών και τεχνολογία που μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε hi-end (και πολύ ακριβότερα) συστήματα. Τα 2 περιφερειακά ηχεία δύο δρόμων λοιπόν, μαζί με το 8ιντσο subwoofer, προικίσθηκαν με την χρήση τριών ενισχυτών υψηλής ποιότητας συνολικής ισχύος 180 Watts RMS, με ψηφιακό crossover EQ. Κάθε ενισχυτής δίνει το δικό του ανεξάρτητο ηχητικό σήμα, ψηφιακά ισοσταθμισμένο για περιορισμό των παραμορφώσεων, προσφέροντας έτσι αναπαραγωγή ακριβείας σε πρίμα, μέσα και μπάσα και κατα συνέπεια μεγαλύτερη φυσικότητα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Η σύνδεση των ηχείων γίνεται μέσω USB, μετατρέποντας την εγκατάσταση σε παιχνιδάκι και προσφέροντας πραγματικό 24-bit ψηφιακό ήχο, ενώ εννοείται πως θα βρείτε και είσοδο για σύνδεση του Mp3 player σας ή άλλης συσκευής. Τέλος, προσθέστε στο όλο πακέτο και το συμπεριλαμβανόμενο ασύρματο remote control που συνεργάζεται άψογα με το Windows® Media Center για την διαχείριση των ψηφιακών σας αρχείων, καθώς και για playlists, internet radio κλπ.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: